RVL AlmereOver ons

Wie en wat is RVL-Almere?

RVL staat voor Rijschool van Leeuwaarde. Een kleine maar professionele rijschool die het belangrijk vindt dat leerlingen zelfverzekerd maar met verantwoordelijkheidsgevoel achter het stuur zitten. RVL wil hierdoor een bijdrage leveren aan het verkleinen van het percentage ongelukken door jongeren achter het stuur. Ik vindt het belangrijk er verzorgd uit te zien. Dit geldt voor zowel mezelf als voor m’n mooie, schone en moderne lesauto.

Ik ben een vrij rustig persoon en straal dat tijdens de lessen ook uit, heb veel geduld, aandacht en begrip voor mijn leerlingen. Niet alleen voor leerlingen die met veel vertrouwen aan de lessen beginnen, maar zeker ook voor mensen met faalangst/rijangst.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen rijschool in Almere, waar ik nog altijd met plezier in bezig ben. Ik ben zeer flexibel in de lesuren en -dagen. Het  werkgebied betreft vooral Almere en ’t Gooi. Ik ben blij met het hoge slagingspercentage en de mooie reviews, tevredenheid van mijn leerlingen is het uiteindelijke doel!

Kortom:
Een rijopleiding bij RVL is veilig, ontspannen en zorgt ervoor dat je met voldoende kennis en zelfvertrouwen achter het stuur zit. Zowel tijdens de lessen, maar vooral na het behalen van je rijbewijs.

Chat met ons